Lyhyt korko: Kuinka löytää korkean lyhyen koron osakkeita

Lyhyt korko: Kuinka löytää korkean lyhyen koron osakkeita

Tässä blogikirjoituksessa kerron salaisuuksistani korkeiden lyhytkorkoisten osakkeiden löytämiseen. Tämä on tärkeä taito jokaiselle sijoittajalle, ja se voi auttaa sinua tienaamaan paljon rahaa. Löydä laadukas vakuutus, johon voit sijoittaa, katso tämä sivusto

On olemassa muutamia tapoja löytää korkean lyhyen koron osakkeita.

 Yksi tapa on tarkastella luetteloa eniten oikosuljetuista osakkeista suurissa pörsseissä. Tätä luetteloa päivitetään päivittäin, ja se näyttää kunkin pörssin eniten shortoidut osakkeet. Toinen tapa löytää korkean lyhyen koron osakkeita on etsiä osakkeita, joilla on korkea lyhyt korko suhteessa niiden kelluvaan. Float on kaupankäynnin kohteena olevien osakkeiden lukumäärä. Osakkeella, jolla on suuri float, on korkea lyhyt korkotaso, jos osakkeella on paljon ihmisiä. Voit myös etsiä osakkeita, joiden lyhyt korko on viime aikoina noussut. Tämä voi olla merkki siitä, että osakkeella on meneillään jotain, mikä saa sijoittajat olemaan laskevampia. Lopuksi voit tarkastella osakkeita, joilla on korkea lyhyt korko suhteessa markkinoiden keskimääräiseen lyhyen koron tasoon. Tämä voi olla merkki siitä, että osakkeet ovat riskialttiimpia kuin muut markkinoiden osakkeet. Lyhyt korko voi olla riskialtis sijoitus, mutta se voi olla myös erittäin kannattava sijoitus. Jos osaat löytää korkean lyhyen koron osakkeita, voit ansaita paljon rahaa.

Osakkeiden oikosulkemiseen liittyy useita riskejä. Ensinnäkin lyöt vetoa, että osake laskee. Jos osake nousee, menetät rahaa. Toinen riski on, että saatat joutua maksamaan korkeamman hinnan osakkeiden takaisinostosta kuin mitä myit. Tätä kutsutaan ”lyhytpuristamiseksi”. Lopuksi saatat joutua asettamaan vakuuden, jos oikosuljet osakkeita. Tämä tarkoittaa, että voit menettää enemmän rahaa kuin sijoitat, jos osake nousee. Näistä riskeistä huolimatta osakkeiden oikosulku voi olla erittäin kannattava sijoitus, jos tiedät mitä olet tekemässä. Jos olet kiinnostunut osakkeiden shorttamisesta, sinun tulee pitää mielessä muutama seikka. Ensinnäkin, älä lyhennä osaketta vain siksi, että luulet sen laskevan. Sinulla on oltava syy uskoa, että osake on yliarvostettu ja että se lopulta laskee. Toiseksi, älä lyhennä osaketta, jos sinulla ei ole rahaa kattaaksesi asemaasi.