7 parasta osakeneuvojaa ja keräilypalvelua 2022

7 parasta osakeneuvojaa ja keräilypalvelua 2022

Saatat ajatella itseksesi: ”Miksi tarvitsen osakeneuvojan? Enkö voi vain valita osakkeita itse?” Vastaus on kyllä, voit valita osakkeet itse täältä  nokia-osake

Osakeneuvojalla on kuitenkin tiettyjä etuja.

1. Osakeneuvoja voi tarjota puolueetonta neuvontaa.

2. Osakeneuvoja voi tarjota pääsyn resursseihin ja markkina-analyyseihin, joita yksittäisillä sijoittajilla ei välttämättä ole.

3. Osakeneuvoja voi tarjota asiantuntijalausunnon siitä, milloin osakkeita kannattaa ostaa ja myydä.

4. Osakeneuvoja voi auttaa luomaan hajautetun salkun.

5. Osakeneuvoja voi tarjota ohjausta ja tukea vaikeissa markkinaolosuhteissa.

6. Osakeneuvoja voi tarjota verosuunnittelu- ja salkun tasapainotuspalveluita.

7. Osakeneuvoja voi tarjota mielenrauhaa.

Osakeneuvojaa valittaessa on otettava huomioon monia tekijöitä. Jos kuitenkin etsit tarpeisiisi parasta osakeneuvojaa, kannattaa ottaa huomioon yllä luetellut seitsemän etua.

Sijoittajien käytettävissä on lukuisia osakepoiminnan palveluita ja osakeneuvoja.

Kaikkia näitä palveluja ei kuitenkaan ole luotu tasavertaisina. Osakeneuvojaa valittaessa on tärkeää ottaa huomioon perittävät palkkiot, sijoitusfilosofia, kokemus ja asiakaspalvelun taso. Sijoittajien tulee myös olla tietoisia siitä, että osakeneuvojia on erilaisia. Jotkut osakeneuvojat keskittyvät antamaan db-sijoitussuosituksia, kun taas toiset keskittyvät tarjoamaan kattavampia varainhoitopalveluita. Osakeneuvojan veloittamat palkkiot voivat vaihdella suuresti. Jotkut osakeneuvojat veloittavat kiinteän maksun, kun taas toiset veloittavat prosenttiosuuden hallinnoitavista varoista. Päättäessään käyttää osakeneuvojaa, sijoittajien tulee harkita huolellisesti tarpeitaan ja tavoitteitaan. Joillekin sijoittajille osakeneuvojan edut voivat olla suuremmat kuin kustannukset. Toisille päätös tehdä se yksin voi olla järkevämpää.