2 parasta välittäjää ostaa ja myydä osakkeita 0 komissiolla

2 parasta välittäjää ostaa ja myydä osakkeita 0 komissiolla

Etsitkö parasta välittäjää ostaa ja myydä osakkeita 0 palkkiolla? Tässä viestissä paljastamme kaksi parasta välittäjää tämäntyyppiseen sijoittamiseen. Sijoittamisen suosion noustua viime vuosina meklarit ovat taistelleet liiketoiminnastasi. Mutta jos kohdistat hyvän sijoitusalustan niin tämä on oikea sinulle se tarjoaa pitkän aikavälin ja kestävän alustan, lue koko info täältä

Yksi suurimmista muutoksista on ollut provisiovapaan kaupankäynnin yleistyminen.

Vaikka monet luulevat, että kaikki välitysliikkeet tarjoavat palkkiovapaata kaupankäyntiä, näin ei kuitenkaan ole. Itse asiassa vain kourallinen alan suurimmista välitysliikkeistä tarjoaa tämäntyyppisiä tilejä. Mutta ei hätää, me huolehdimme sinusta. Tässä postauksessa esittelemme sinulle kaksi parasta välittäjää, jotka tarjoavat provisiovapaan kaupankäynnin. Charles Schwab: Jos etsit parasta kokonaiskokemusta palkkiottomasta kaupankäynnistä, Charles Schwab on sinulle sopiva välitysyhtiö. Schwab on yksi alan suurimmista välitysliikkeistä, ja se tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman ominaisuuksia ja palveluja. Yksi Schwabin suurimmista eduista on se, että se tarjoaa palkkiotonta kaupankäyntiä kaikilla osakkeilla, ETF-rahastoilla ja optioilla. Riippumatta siitä, minkälaisen sijoituksen haluat tehdä, voit siis tehdä sen maksamatta mitään palkkioita. Schwab tarjoaa myös laajan valikoiman muita sijoitusvaihtoehtoja kuin vain osakkeita ja ETF:iä On olemassa muutama muukin etu, jotka tekevät Schwabista kaiken kaikkiaan parhaan välitysyhtiön palkkiovapaaseen kaupankäyntiin.

Ensinnäkin sillä on erittäin alhaiset palkkiot muuntyyppisistä sijoituksista. Esimerkiksi sijoitusrahastoista maksat vain 4,95 dollaria per kauppa ja optioista 0,65 dollaria per sopimus. Toiseksi Schwabilla on yksi alan parhaista mobiilisovelluksista. Schwab-sovelluksen avulla voit käydä kauppaa osakkeilla, ETF-rahastoilla, optioilla ja muulla vastaavalla mobiililaitteellasi. Ja lopuksi Schwab tarjoaa laajan valikoiman tutkimus- ja koulutusresursseja, jotka voivat auttaa sinua kehittymään paremmaksi sijoittajaksi. Fidelity: Jos etsit välitysyhtiötä, joka tarjoaa välityspalkkiotonta kaupankäyntiä ja jolla on myös loistavia tutkimusresursseja, Fidelity on oikea paikka sinulle. Kuten Schwab, myös Fidelity tarjoaa palkkiotonta kaupankäyntiä kaikilla osakkeilla, ETF-rahastoilla ja optioilla. Voit siis tehdä samantyyppisiä kauppoja ilman, että sinun tarvitsee maksaa palkkioita. Fidelity loistaa kuitenkin tutkimusresursseillaan. Fidelity tarjoaa perusteellisia tutkimusraportteja yksittäisistä osakkeista, ETF:istä ja sijoitusrahastoista.